Welkom!

Welkom!

donderdag 2 februari 2017

Met Noah in de boot...


Weekweetjes 06/02/17-10/02/17

* Niet vergeten, op vrijdag 3 februari is er geen school!

* Maandagnamiddag gaan we kijken naar de schoolvoorstelling "Bambole"  van theater Froefroe in de Biekorf. Via onderstaande link kan je met je kleuter al eens een voorproefje bekijken.
https://www.youtube.com/watch?v=U-koofVUhng

*Bij de filmpjes op onze blog, kan je de bedanking voor onze directeur vinden op de 'Dag van de directeur'. Met onze klas brachten we een vers sapje van bloedappelsientjes. Een dag vol verwennerijtjes van alles kinderen van onze school. (je kan het filmpje enkel op de computer bekijken)

*Rosaline, Loic, Aya en Amélie waren de fotografen van dienst bij het maken van een filmpje voor bij ons liedje van de Ark van Noah. Tijdens ons dierenthema hebben we dit verhaal uitgediept in de godsdienstmomentjes.  Het liedje kan je vinden in de rubriek liedjes.

*Volgende week starten we met de voorbereiding van het schoolfeest. We werken met de jongste kleuters (de hele benedengang) het boek: 'we gaan op berenjacht' uit. Dank je wel voor alle beren die reeds zijn aangekomen in onze klas. Na het schoolfeest van zaterdag 11 maart bezorgen we ze allemaal terug.

*De kleuters mogen op stof hun eigen knuffelbeer ontwerpen. Ik ben op zoek naar enkele (groot)ouders die kunnen helpen om het eigen ontwerp van de berenknuffels van de kinderen vast te stikken. Welkom in de klas met je naaimachine, zo zien de kleuters ook eens hoe dat werkt. Neem gerust contact op als je kan komen helpen. Een uurtje, een halve dag... alle helpende handen zijn welkom!

*Wie heeft thuis oude witte lakens om te gebruiken in de klas? (ze zullen niet meer terugkeren....)






Dag van de directeur!