Welkom!

Welkom!

zaterdag 6 juni 2020

Weekweetjes 2/06 > 5/06/2020

Beste ouders

We hebben lang moeten wachten, maar eindelijk konden we terug samen zijn! 

Het was wat wennen; terug routine vinden in een toch ietwat veranderde wereld. 
Maar het geluid van lachende kinderen, het zicht van overal speelgoed, de verwachting naar nieuwe verhalen..... het deed ZOVEEL deugd! 


*We verwelkomen een nieuw vriendje in de klas! Welkom Ryan! 

* We werkten verder met het thema 'Sprookjesland', maar deden dit erg rustig aan. De focus lag vooral op het terug verwelkomen in de klas, het welbevinden en genieten van het samenzijn en samen spelen. 

een gouden muiltje


Ook volgende week werken we verder in dit thema maar we hebben natuurlijk ook oog voor een speciale dag volgende week... Hmmm wat zou dat kunnen zijn.... 


Vanaf maandag 8 juni verwelkomen we alle kinderen van de school terug. Wat natuurlijk wat organisatie met zich meebrengt.... 

Mag ik aub even uw aandacht vragen voor volgende punten? 

* Het respecteren van de schooluren is momenteel erg belangrijk. We starten om 8.30 uur tot 11.40 uur en terug van 13.10 uur tot 16.00 uur (15.00 uur op vrijdag).


* We laten geen ouders en niet noodzakelijke volwassenen toe op het schoolterrein. Indien u, door omstandigheden, te laat zou komen, gelieve u dan bij het secretariaat aan te melden. Zij helpen u graag verder. 

* Het oudercontact werd verplaatst naar de week van 22 juni. Deze zal digitaal gebeuren, waarschijnlijk met Google meet. U krijgt hieromtrent zeker nog briefwisseling mee. 

* Tijdens de lunch drinken de kinderen water uit hun eigen drinkbeker. Gelieve geen sapjes mee te geven met uw kleuter. 




Wij gaan de volgende 3 weken tegemoet met heel veel zin, 
Dat even samen zijn, dat is niet min. 

Lachen, dansen, springen, spelen...
het deed al deugd bij velen!

Tot maandag!