Welkom!

Welkom!

zaterdag 7 september 2019

weekweetjes 09/09-13/09

*De eerste schoolweek zit er op. Stapsgewijs  leren we de afspraken van de klas kennen en maken we kennis met de verschillende hoeken en de klastaakjes. Het was leuk om te zien hoe elke kleuter toch al zijn eigen persoontje laat zien in onze klas.
Verhalen over echte suikerwafels, schaduwen van wolven, op reis gaan met het vliegtuig, een indianenpopje maken doen me al wat ideetjes krijgen om met hen aan de slag te gaan.
We starten maandag met het bakken van lekkere suikerwafeltjes! Smullen maar....

*Dinsdag gaan we in de namiddag spelen bij de kleuters van het Noordveld. We mogen spelen op de speeltuin en slingeren aan hun apenparours. Dit schooljaar proberen we om geregeld wat samen te spelen met onze vrienden van het Noordveld.

*Samen met de kleuters van juf Isabelle doen we geregeld klasdoorbrekende activiteiten. We gingen alvast eens piepen in de klas van juf Isabelle en haar vriendjes kwamen al mee genieten van een verhaal in onze kring.

*Welkom op de infoavond van onze kleuterschool op dinsdag 10 september om 19.00u. We starten in de turnzaal en gaan daarna naar de klas om even mee te stappen in de wereld van onze kleuters in de tweede kleuterklas. Het zou fijn zijn als je er bij kon zijn.

*Op deze blog kan je samen met je kleuter mee genieten van liedjes, filmpjes, verjaardagskiekjes, en nog zoveel meer... neem zeker af en toe een kijkje.
Ons eerste filmpje kan je alvast zien onder de rubriek 'filmpjes' of via deze link.
https://studio.youtube.com/video/egJdMTFcLlY/edit




We zijn goed gestart! Kijk je mee?