Welkom!

Welkom!

zondag 15 december 2019

Kijk daar een héél klein stalletje...


weekweetjes 16/12/19-20/12/19

*We hebben de verjaardag van Hazel gevierd! Hieperdepiep hoera voor onze grote meid. Ook Lou wordt binnenkort 4 jaar, vrijdag vieren we feest in onze klas voor hem.
Foto's van de jarigen kan je steeds vinden op deze blog.

*We oefenen volop het kerstspel momenteel, leuk om te zien hoe de kleuters hun grenzen verleggen . Er worden veel foto's en beelden genomen. Jullie kunnen op die manier zeker meekijken.

*Vergeten jullie niet om de aangepaste kledij aan te trekken voor het kerstspel woensdag en donderdag. (zie brief van vorige week). 

* Woensdagvoormiddag starten we in de kleuterafdeling met een kerstontbijt, daarna spelen we het kerstverhaal voor alle kleuters. Jullie kleuter hoeft dus nog niet gegeten te hebben woensdag. We starten tijdens de zachte landing meteen met een lekker ontbijt.

*Donderdagnamiddag vertrekken we om 13.00u stipt richting Avondrust. We zijn normaal gezien om 16.00u terug, het kan ietsje later zijn. Dank je wel aan de bobonne van Alexander en de opa van Arnaud om ons mee te begeleiden.

*De kleuters krijgen vrijdag hun tekeningen en hun nieuwjaarsbrief mee naar huis. In de opvang staat nu een doos met de foto van hun juf op. Daar worden steeds alle knutselwerkjes in opgeborgen. Vergeten jullie niet om alles mee te nemen. De nieuwjaarsbrieven kunnen zeker gekopieerd worden in kleurkopie voor meter, peter,.... De kleuters maken er echt hun werk van om een mooi resultaat te bekomen, leuk om te zien dat er 17 verschillende nieuwjaarsbrieven zijn passend bij elk kind. Ze zijn vier jaar maar weten al goed waar ze naartoe willen.

*Vrijdag 20 december is een levende kerststal te bewonderen in de stille ruimte. Enkele kleuters beelden dit uit. Je kan zeker een kijkje gaan nemen vanaf 8.10u.