Welkom!

Welkom!

zondag 6 oktober 2019

weekweetjes 07/10-11/10

*Vanaf woensdag krijgen we 20 weken lang gratis fruit op onze school. 'Oog voor lekkers' is een initatief van de Vlaamse overheid die gezonde voeding bij kinderen wil promoten. Jullie hoeven dus vanaf nu geen fruit meer mee te geven met je kleuter op woensdag.


*Op dinsdag 15 oktober trekken we richting Oostende. Dank je wel voor de feedback in verband met het vervoer. We zullen er zeker geraken! Wie rijdt, krijgt in de loop van deze week een brief mee met de nodige info. 

*Het vliegtuigenprojectje draait op volle toeren. De kleuters zijn enthousiast en leven zich tenvolle in. We zijn al naar Afrika en Spanje gevlogen. Altijd welkom om eens in ons vliegtuig in de kleuterzaal binnen te stappen... Binnenkort meer beelden. 
We werken volgende week verder aan onze vliegtuigen en parachutes en leggen een sjabloon van de verkeerstoren na. 
Bij liedjes op deze blog staat een filmpje met de beelden van Hazel, Finn en onze klaskapitein in het vliegtuig. We leren het liedje samen zingen.
De papa van Oscar stuurde enkele filmpjes door van zijn stunten in een stuntvliegtuig. De moeite waard om eens te gluren! https://www.youtube.com/watch?v=zwAiwZ-VbAU&feature=youtu.be

*Het speelgoed van de maand is knikkers. De jongste kleuters mogen nog geen knikkers meebrengen om veiligheidsredenen. We hebben in onze bouwhoek knikkers en buizen zodat ze daar aan de slag kunnen.