Welkom!

Welkom!

vrijdag 7 februari 2020

Weekweetjes 3/02/'20 > 7/02/'20

Juf Kathelijne liet mij weten dat ze enorm blij en dankbaar was voor 
de bloemen die ze van jullie kreeg. 

Afbeeldingsresultaat voor bloemen

Het deed haar erg veel deugd. 

!!!Bedankt!!!


* Deze week gingen we van start met ons nieuw thema; Superhelden! We kwamen samen met de 2 klassen om eens na te denken over superhelden. 
> Wat zijn helden nu eigenlijk? Wat doen ze? Waarom? ....

* Een echte superheld heeft meestal ook een 'Bliepmachine', daarin kunnen de helden transformeren naar hun superhelden vorm. 
We maken samen met de klas van juf Isabelle onze eigen 'Bliepmachine'! 
> we schilderden de machine en terwijl maakten we in de klas de versiering om hem helemaal af te werken. Volgende week kunnen we er dan eindelijk in spelen... Benieuwd! 



*Enkele kleuters begonnen al met het samenstellen van hun eigen superheld; Anna, Elsa, Lady Bug, Batman, Mega Mindy, Mega Toby..... Wat een toffe bende!

* In het poppenhuisje kunnen de andere kleuters zich verkleden in hun favoriete superheld. Alvast een dikke dankjewel voor de pakjes die de kleuters mogen lenen! 
> Heb je ook nog spullen liggen in dit thema? Verkleedkledij, poppen, boeken,... dan mag je die zeker meebrengen naar de klas. 

* In de volgende weken gaan we gewoon door met alle leuke werkjes: 
> onze superman afwerken, de bliepmachine in werking laten treden, onze eigen cape stempelen.... 

* Dinsdag 11 februari draaien we de verwarming een heel stuk lager, het is namelijk DIKKE TRUIENDAG! We bespreken die dag op een speelse manier waarom we dit doen. Kleed uw kleuter die dag dus ietsje warmer aan ;-) 

Afbeeldingsresultaat voor dinsdag 11 februari dikke truien