Welkom!

Welkom!

donderdag 26 september 2019

weekweetjes 01/10-04/10

*Geen school op vrijdag 27/09 (pedagogische studiedag) en op maandag 30/09 (vrije dag).

*Onze kleutersportdag was een dag volg speel- en springplezier! Bekijk zeker het filmpje eens op onze blog bij het mapje filmpjes. De foto's komen binnenkort op de fotogalerij van onze school.

*Samen met de kleuters van juf Isabelle genoten we van een poppenspel met de kapitein. Hij heeft zijn valies gevuld om op reis te vertrekken. Dit weekend mag hij (echt waar!) mee met de papa piloot van Alice richting Kinshasa! Er worden veel foto's getrokken door de papa van Alice, er komt vast en zeker een verslag...

*We zijn op zoek naar vervoer voor dinsdagnamiddag 15 oktober voor onze uistap naar de luchthaven van Oostende.  Zijn er oma's, opa's, mama's, papa's die zin hebben om een namiddag mee te gaan naar de luchthaven, laat het zeker weten?  We hebben nog een vijftal wagens nodig. De papa van Finn heeft voor onze een uitstap helpen regelen richting luchthaven in Oostende. We bezoeken ook het VLOC (vlaams luchtvaartopleidingscentrum). Er volgt nog een brief met info in de loop van volgende week.

*De kleuters hebben kunnen kiezen om een parachute of een vliegtuig te knutselen. Volgende week beginnen we aan dit knutselwerk in papier maché.  Er komt ook een vliegtuig in de kleuterzaal... instappen maar! Wie is de piloot, de stewardess, een passagier....?

*Hieperdepiep hoera voor Uswa! Dinsdag vieren we haar verjaardag in de klas. De foto's van de jarigen kan je steeds vinden bij het label 'ik ben jarig'.



Kleutersportdag, kijk je mee?