Welkom!

Welkom!

zondag 8 december 2019

Sinterklaasperiode in onze klas....














weekweetjes 09/12/19-13/12/19

*Foto's van onze spelletjesnamiddag met het derde leerjaar van vorige week vrijdag kan je vinden op de fotogalerij van onze schoolwebsite.

*Foto's van Sarah en Emilia die jarig geweest zijn kan je vinden op deze blog. Wat een lekkere cupcakes hebben we mogen proeven! Dank je wel.

*Binnenkort vieren we de verjaardag van Lou en Hazel! December feestmaand...

*Leuke beelden van de Sinterklaasperiode in de klas staan op deze blog bij de kleuterkiekjes. Je kan zeker ook meegenieten van het filmpje via deze link:
 https://www.youtube.com/watch?v=9pveXg5ab2U

*We starten deze week met de uitbeelding van het kerstverhaal en de nieuwjaarsbrieven.  Samen met de kleuters hebben we de rollen verdeeld nadat ik het voor de eerste keer heb verteld. Benieuwd hoe de kleuters het zullen doen....
Onze knutseltafel wordt een pakjestafel, de kleuters kunnen naar hartelust experimenteren met inpakpapier, lintjes, kleefband,....
Graag een warme oproep om op woensdag 18 december en op donderdag 19 december de aangepaste kledij aan te trekken van thuis uit. De kostuumpjes zijn prachtig gemaakt door oma Huguette, de mama van mijn echtgenoot.
De lijst met kledij kan je in bijlage vinden bij de mail met de weekweetjes. Kijken jullie het na? Hetgeen in het rood staat zou door jullie aangetrokken moeten worden op die dagen.

*Ik ben nog op zoek naar vervoer voor 6 kleuters op donderdag 19 december in de namiddag naar avondrust in Varsenare. Iemand die kan rijden? Laat het gerust weten.





Emilia is vier geworden!