Welkom!

Welkom!

zondag 22 september 2019

weekweetjes 23/09 - 27/09

*Niet vergeten: vrijdag 27 september (pedagogische studiedag)  en maandag 30 september (vrije dag)  is er geen school. 


*Op donderdag 26 september gaan we sporten in Jumplay in Gistel. We schuiven door in groepjes en genieten van het springen, dansen, een springkasteel, circusinitiatie,....Zorgen jullie voor gemakkelijke kledij en schoenen? Vergeet niet om je picknick en voldoende water drinken? Als er nog iemand is die ons wil mee begeleiden, laat het zeker weten. We kunnen zeker nog een helpende hand gebruiken. 

*Ons thema voor de komende weken is 'vlieg je mee?'. In de klas van juf Isabelle zitten twee vriendjes met een papa-piloot, Hazel en Oscar zijn op reis met het vliegtuig en Lou was met de verrekijker op zoek naar het vliegtuig van Hazel... het moment om dit thema wat verder uit te diepen.
We plannen een uitstap naar de luchthaven van Oostende op dinsdag 15 oktober. Jullie horen er nog van. In de klas maken we een landingsbaan, we leren bij over de check-in en we hebben allemaal ons eigen paspoort zodat we zeker aan boord kunnen van ons eigen vliegtuig. We knutselen een vliegtuig of een parachute en leren bij over hoog en laag,  En de kleuters brengen vast en zeker zelf ook nog ideetjes aan.
Wie thuis materiaal-boekjes-speelgoed heeft over dit thema mag het zeker meebrengen naar klas. Vergeet niet te naamtekenen.

*Vergeten jullie niet om de heen- en weermapjes steeds terug mee te geven naar de klas?





Geen opmerkingen:

Een reactie posten